Buitenspeeldag 2020 - Scherpenheuvel-Zichem

Vliegje

Op woensdag 22 april is er geen excuus om binnen te blijven, want dan gaan we weer met z’n allen buiten spelen op de Buitenspeeldag! Naast Nickelodeon promoten ook Ketnet en VTMKZOOM die dag het buiten spelen. De drie zenders staken tussen 13 u. en 17 u. hun programma’s en de schermen gaan helemaal op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om buiten te gaan spelen! ...

Op woensdag 22 april is er geen excuus om binnen te blijven, want dan gaan we weer met z’n allen buiten spelen op de Buitenspeeldag!

Naast Nickelodeon promoten ook Ketnet en VTMKZOOM die dag het buiten spelen. De drie zenders staken tussen 13 u. en 17 u. hun programma’s en de schermen gaan helemaal op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om buiten te gaan spelen!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de jeugddienst tussen 13 u. en 17 u. een namiddag vol plezier. We voorzien weer een heleboel activiteiten op het grasveld achter zaal De Keyt in Messelbroek.

Benieuwd naar het programma?
Volg dan de facebookpagina van de jeugddienst (Jeugddienst Scherpenheuvel-Zichem) of zet je op aanwezig op het evenement van de Buitenspeeldag. Daar maken we binnenkort het volledige programma op bekend.

De Buitenspeeldag is GRATIS.
Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. We vragen wel om je bij aankomst even aan te melden bij de tent van de jeugddienst.

Ter plaatse kan je een je hapje en een drankje nuttigen, waarmee je een lokale vereniging steunt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Zaal de keyt
Kerkendijk 4, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
22/04 om 13:00
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €