Bert Gabriëls: #Eindejaars2 Conférence (WORDT UITGESTELD)

Na het succes van #Eindejaars 2019, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het is een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee ...

Na het succes van #Eindejaars 2019, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het is een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is één van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als Comedy Casino, Scheire en de Schepping, Absurdistan, Advocaat van de duivel en natuurlijk Zonde van de Zendtijd.

‘Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conference.’ (De Morgen ★★★★)

‘Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.’ (De Standaard ★★★★)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
17/12 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; -26: 13,00 €; ABO: 13,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013460650
Thema
Humor en comedy