Albert Hammond 'The Songbook World Tour'

Tijdloze klassiekers van een levende legende. Als je al vijf decennia op rij hits scoort, mag je jezelf als artiest tijdloos noemen. En dat is de magie van Albert Hammond: hij schrijft geen gewone hits, hij schrijft klassiekers. Elke generatie kent wel enkele van zijn songs, zoals 'Free electric band', 'Down by the river' en 'It never rains in Southern California'. Ruim 360 miljoen albums ...

Tijdloze klassiekers van een levende legende. Als je al vijf decennia op rij hits scoort, mag je jezelf als artiest tijdloos noemen. En dat is de magie van Albert Hammond: hij schrijft geen gewone hits, hij schrijft klassiekers. Elke generatie kent wel enkele van zijn songs, zoals 'Free electric band', 'Down by the river' en 'It never rains in Southern California'. Ruim 360 miljoen albums verkocht hij, en niet zelden sierden meerdere van zijn hits gelijktijdig de hitlijsten. In 2008 kreeg hij een welverdiende plek in de Songwriters’ Hall of Fame. Ook haalde hij ettelijke Emmy Awards binnen. Vijftig jaar na de verschijning van zijn eerste hitsingle blijkt dat zijn songs de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.

Bezetting: Albert Hammond (zang, gitaar), Kenny Hutchison (piano, gitaar), Calais Brown (gitaar), David Patson (bas) en David Stewart (drums)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 25.0 Basistarief: 25,00 €; -21/+60: 23,00 €; ABO/+65: 21,00 €
Contact
info@denegger.be
Fax: 013 46 06 50