Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Resultaten Grote Jeugdenquête 2018

De jeugddienst en jeugdraad organiseerden van maandag 19 februari tot vrijdag 16 maart de Grote Jeugdenquëte. De enquête gebeurde naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018.

Meer info

Laatste kans voor regularisatie van vergunningsplichtige vuurwapens

Wie nog een vergunningsplichtig vuurwapen in huis heeft, kan dit van tot 31 december 2018 laten registreren zonder risico op strafvervolging. Je kunt alsnog een vergunning aanvragen, het wapen afstaan aan de politie, het verkopen, het laten neutraliseren of vernietigen.

Meer info

Veiligheidsmonitor 2018

Vanaf half maart kunt ueen vragenlijst van de veiligheidsmonitor 2018 in uw brievenbus krijgen.

Meer info

Zet je afval tijdig buiten!

ophaling van huisvuil door duo-ophaalwagen

Zeker weten dat je afval opgehaald wordt? Zet je afval op de dag van de ophaling vóór 7 uur ’s morgens buiten of de avond voor de ophaling na 20 uur. Vanaf 19 maart haalt EcoWerf in landelijke gebieden de huisvuil- en gft-containers op met één ophaalwagen, nl. een duo-ophaalwagen. Daardoor kan de ophaalwagen op een ander tijdstip dan gewoonlijk langskomen.
 

Meer info

Infosessie PV-panelen: zin en onzin

Schrijf je gratis is voor de infosessie over fotovoltaïsche zonnepanelen op dinsdag 17 april om 19.30 u. in zaal Den Cayberg  (Lobbensestraat 93 bus B te 3271 Zichem). Krijg een antwoord op al je vragen over de installatie van PV-panelen op je dak. Schrijf je tijdig in!

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten