Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Rijbaan Steenweg Engsbergen onderbroken

Momenteel zijn er werken in uitvoering op het stuk Steenweg Engsbergen op het grondgebied Scherpenheuvel-Zichem. Er is omleiding voorzien via de Oude Baan en Achterheide.

Meer info

Integratie stad en OCMW krijgt vorm

verhuis

Stad en OCMW hebben al heel wat stappen gezet op weg naar integratie. Enkele diensten zullen vanaf maandag 2 september ook effectief fysiek samenzitten in het stadhuis.

Meer info

Foutje in Stadsinfo over de seniorendagen

Seniorendagen

In het gemeentelijk infoblad Stadsinfo is door een fout van onze diensten verkeerde informatie gepubliceerd over de seniorendagen. Onze excuses voor deze vergissing!

De seniorendagen gaan dit jaar door op dinsdag 8 oktober, woensdag 9 oktober en donderdag 10 oktober. De inkom bedraagt 10 euro.

 

Meer info

Code groen in bos- en natuurgebieden

Het Agentschap Natuur en Bos heeft beslist om in Vlaams-Brabant terug te schakelen naar code groen in de bos- en natuurgebieden. Er is geen bijzonder risico op brand in de natuurgebieden. 

 

Meer info

Gratis praktijkles zomersnoei van hoogstamfruitbomen

gratis praktijkles zomersnoei hoogstamfruitbomen

Een boomgaard aanplanten is één ding. Het onderhoud ervan is vaak een hinderpaal voor veel mensen. En wat te doen met oudere fruitbomen? Daarom organiseren we naar jaarlijkse gewoonte samen met de Nationale Boomgaardenstichting een gratis praktijkles 'Zomersnoei van hoogstamfruitbomen'.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten