Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Heropstart wekelijkse markt en horeca

Het normale leven hervat geleidelijk aan weer in Scherpenheuvel-Zichem, na een aantal versoepelingen door de nationale veiligheidsraad en grondige voorbereidingen om de veiligheid te garanderen.

De wekelijkse markt in Scherpenheuvel start opnieuw op vanaf 13 juni op de vertrouwde locatie. Ook verschillende horecazaken in de stad starten opnieuw op en toerisme en ontspanning krijgt opnieuw een plaats.

Meer info

Coronacrisis: start van fase 3 van het afbouwplan vanaf 8 juni 2020

Coronavirus

Op 3 juni 2020 heeft de Nationale Veiligheidsraad de overgang naar fase 3 van het afbouwplan vanaf 8 juni 2020 goedgekeurd.

Meer info

Vacature schoonmaak (E1-E3)

vacature

We zijn op zoek naar 2 halftijdse schoonma(a)k(st)ers (E1-E3) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. We leggen ook een wervingsreserve aan met een geldigheidsduur van drie jaar binnen deze functie.

Meer info

Vacature: coördinator bovenlokaal cultuurbeleid - IGCS de Merode

De projectvereniging de Merode - IGCS de Merode is op zoek naar een coördinator voor bovenlokaal cultuurbeleid. Ze bieden een voltijds contract aan met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.

Meer info

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

Wegens de gezondheidscrisis zijn de kantoren van de FOD Financiën gesloten en vinden de gemeentelijke zitdagen dit jaar niet plaats. Je kan wel bij hen terecht voor telefonische hulp.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten