Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Trekking voorbereidende lijst van gezworenen

Op maandag 25 januari om 15 uur gaat de burgemeester over tot trekking van de voorbereidende lijst van gezworenen. Je kan deze loting bijwonen. Hiervoor maak je eerst een afspraak bij het onthaal van het stadhuis.

Meer info

COVID-19: Overlegcomité doet tussentijdse evaluatie en bevestigt bestaande regels (11.01.2021)

Coronavirus

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op 8 januari 2021 via videoconferentie in het Overlegcomité de coronasituatie besproken. Daarbij heeft het Overlegcomité beslist de bestaande regels te bevestigen.

Meer info

Vakantieaanbod krokusvakantie 2021

We tellen stillaan weer af naar de krokusvakantie.

Ondanks de corona-epidemie, hebben de vrijetijdsdiensten toch weer een leuk en veilig vakantieaanbod in elkaar gestoken.

Zo kunnen je kinderen in de krokusvakantie dagelijk terecht in kinderopvang Baloe of kunnen ze zich gaan uitleven op enkele leuke sportkampen.

De inschrijvingen gaan van start op maandag 25 januari om 9.00u. Inschrijven doe je via https://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu/

Meer info

Het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas wordt uitgebreid

Bepaalde personen en gezinnen hebben recht op een sterk verlaagd bedrag voor elektriciteit en aardgas. Zij zijn beschermde klanten, ook wel beschermde afnemers genoemd. Het sociaal tarief is bij elke energieleverancier in Vlaanderen hetzelfde bedrag.

Meer info

Zin en onzin over zonnepanelen

Voor zeer ruime informatie over zonnepanelen kan je op dinsdag 2 februari vanaf 19.30 uur een gratis online infosessie volgen. Tijdens deze sessie zullen vragen beantwoord worden als ‘welk financieel voordeel heb ik met zonnepanelen?’, ‘hoeveel moet ik er leggen?’, ‘welke zonnepanelen zijn kwalitatief het beste voor mijn woning?’, ‘wat met de digitale meter?’...

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten