Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Stookadvies Vlaamse Milieumaatschappij

Omwille van de slechte luchtkwaliteit doet de Vlaamse Milieumaatschappij een oproep aan de bevolking om vandaag (21.02.2018) en morgen geen hout te stoken in haarden of kachels. De impact van houtverbranding op de luchtkwaliteit in een woonomgeving kan lokaal erg hoog oplopen.  

Meer info

Let’s Do it for Oxfam!

Stap mee tegen ongelijkheid en armoede!

                                          

Zondagssporter of topatleet, verleg je grenzen en steun de projecten van Oxfam wererldwijd. Doe mee met vrienden, familie of collega’s. De uitdagingen die Oxfam-Solidariteit voorstelt, slepen je mee in een buitengewoon solidair en sportief avontuur.

Meer info

Grote jeugdenquête

Wat vinden kinderen en jongeren belangrijk? Waar moet er meer aandacht voor zijn? Wat missen ze? Wat is er goed? Waar moet er de komende jaren meer op worden ingezet?

Meer info

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

Kom dan naar de zitdag van de belastingdienst. Deze gaat door op dinsdag 29 mei van 9 tot 11.30u. en van 13 tot 15u. in GC den egger in Scherpenheuvel.

Meer info

11/2: download de app 112 BE

Zondag 11/02/2018 gaat zoals elk jaar de Europese 112-dag door. Het thema in België voor 2018 is: download de app 112 BE! Als je met deze hulpverleningsapp naar de noodcentrales belt, stuurt deze je gegevens door naar de operator, zodat deze meteen te zien krijgt wie je bent, waar je bent en eventuele medische info. Verder kunnen de operatoren een chatfunctie activeren als dit nodig is. Deze chatfunctie wordt bovendien automatisch geactiveerd bij mensen die hebben aangevinkt dat ze doof of slechthorend zijn of een spraakgebrek hebben.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten