Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Erfgoeddag op het Peeterskasteel

Op zondag 23 april 2017 slaan Erfgoed Scherpenheuvel, Caritas, Chiro, de Salvatorianen en "Ster der Zee" de handen in elkaar voor de organisatie van Erfgoeddag op de site van het Peeterskasteel. Dit jaar is het thema "Zorg". Een thema waar het domein zeker in past.

Meer info

#sportersbelevenmeer fotoactie!

De sportdienst doet mee aan de nieuwste actie van Sport Vlaanderen, de ‘#sportersbelevenmeer-award’. Hieraan zitten vijf uitdagingen verbonden, criteria die moeten behaald worden.                                  

En daar kan jij bij helpen. Deel een foto van jezelf en/of je vrienden van een sportactiviteit of -beleving op sociale media (Facebook, Instagram en twitter), met vermelding van de hashtags #sportersbelevenmeer en #Scherpenheuvel-Zichem

Meer info

Vormingsaanbod "Goed gevormd" - Spel- en speltechnieken

De jeugddienst organiseert een open vormingsaanbod voor jongeren van 15 tot 25 jaar. Iedereen die geïnteresseerd is in een bepaalde vormingssessie, kan hieraan deelnemen. Ongeacht of je actief bent in het jeugdwerk binnen de gemeente of niet.

Meer info

Infrax Bouwteam voor verbouwers

Verbouwplannen? Op zaterdag 13 mei en zaterdag 20 mei 2017 zal er een Infrax Bouwteamcursus voor verbouwers georganiseerd worden in het stadhuis van Diest.

Meer info

Brandweerzone verkoopt brandweermaterieel

brandweerman

Altijd al gedroomd van een échte brandweerwagen? Grijp dan nu je kans!

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten