Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Groepsaanbod ‘Energieke daken’

De komende weken worden verschillende infosessies georganiseerd in het kader van de provinciale campagne 'Energieke daken', een groepsaanbod van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen.

Meer info

E314 richting Lummen: afrit Aarschot afgesloten van dinsdagavond tot woensdagochtend

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van dinsdagavond 23 mei tot woensdagochtend 24 mei onderhoudswerken uit aan de E314 richting Lummen. Doorgaand verkeer blijft mogelijk, maar om de werken uit te kunnen voeren wordt de afrit Aarschot afgesloten voor het verkeer tussen 21 u. dinsdagavond en 6 u. woensdagochtend. Lokaal verkeer zal een omleiding moeten volgen.

Meer info

Geen aparte taxusinzameling op het containerpark dit jaar.

inzameling taxus

EcoWerf zal dit jaar spijtig genoeg geen taxus kunnen inzamelen voor het goede doel. Het bedrijf waarmee EcoWerf jarenlang samenwerkte, heeft beslist om geen inzameling te organiseren in onze regio omdat er op de markt een overaanbod van taxus is. Je taxussnoeisel kan je samen met je ander snoeihout op het containerpark aanleveren aan de voorwaarden en tarieven van snoeihout. In de composteerinstallatie van EcoWerf wordt het snoeisel verwerkt tot compost.
Meer info

 

Meer info

Vacatures

Wij zoeken collega's om onze diensten te versterken.

Meer info

Blauwe zone wordt ingevoerd in Scherpenheuvel

Vanaf 22 mei is in het centrum van Scherpenheuvel een blauwe zone van kracht. Deze week wordt de nodige signalisatie geplaatst.   

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten