Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Grote jeugdenquête

Wat vinden kinderen en jongeren belangrijk? Waar moet er meer aandacht voor zijn? Wat missen ze? Wat is er goed? Waar moet er de komende jaren meer op worden ingezet?

Meer info

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

Kom dan naar de zitdag van de belastingdienst. Deze gaat door op dinsdag 29 mei van 9 tot 11.30u. en van 13 tot 15u. in GC den egger in Scherpenheuvel.

Meer info

11/2: download de app 112 BE

Zondag 11/02/2018 gaat zoals elk jaar de Europese 112-dag door. Het thema in België voor 2018 is: download de app 112 BE! Als je met deze hulpverleningsapp naar de noodcentrales belt, stuurt deze je gegevens door naar de operator, zodat deze meteen te zien krijgt wie je bent, waar je bent en eventuele medische info. Verder kunnen de operatoren een chatfunctie activeren als dit nodig is. Deze chatfunctie wordt bovendien automatisch geactiveerd bij mensen die hebben aangevinkt dat ze doof of slechthorend zijn of een spraakgebrek hebben.

Meer info

Vacatures

We zijn op zoek naar 1 voltijds ploegbaas gebouwen en groen (m/v/x) (D4-D5) in statutair dienstverband. We leggen ook een wervingsreserve van 3 jaar aan.

Wij zoeken ook 3 halftijdse begeleid(st)ers (m/v) (C1-C2) voor de buitenschoolse kinderopvang met vervangingsovereenkomst. Er wordt eveneens een wervingsreserve met geldigheidsduur van 3 jaar aangelegd voor vervangingsopdrachten.

 

Meer info

Bekendmaking vacature seizoenskramen rond de basiliek.

In Scherpenheuvel zijn er twee standplaatsen vacant:

  • een seizoenskraam (SK1) voor specialiteit streekproducten op het Isabellaplein;
  • een seizoenskraam (SK2) voor specialiteit restcategorie eveneens op het Isabellaplein.

De kandidaturen worden hetzij bij brief neergelegd tegen ontvangstbewijs, hetzij bij ter post aangetekend schrijven tevens tegen ontvangstbewijs, hetzij op een duurzame drager (e-mail, fax) tegen ontvangstbewijs gericht aan de gemeente.

Inschrijvingstermijn: uiterlijk 22 februari 2018.

 

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten