Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Vluchtelingen onderhouden het groen in Scherpenheuvel-Zichem

Het stadsbestuur en vzw De Vlaspit  slaan de handen in elkaar om vluchtelingen via werk en opleiding te integreren in de samenleving.

Meer info

Winnaars zoektocht Open Monumentendag

 Deelnemers maakten kans op een exemplaar van "De Tijd Verbeeld". Hiervoor moesten zij alleen zoveel mogelijk vragen juist beantwoorden.

Meer info

Sportivos - Alcohol en Drugspreventie in de sportclubs!

Logo Sportivos

Krijgt jullie club ook wel eens te maken met dronken supporters, agressie rond en op het speelterrein, dealen in de kleedkamers, carpoolen onder invloed of sporters die met een kater op het veld staan? Wil je hier als club meer aandacht voor hebben of wil je dergelijke situaties voorkomen?

Meer info

Groepsaankoop voor uitvoeren van thermografisch onderzoek van particuliere woningen

Groepsaankoop thermografisch onderzoek

Om energie te besparen in je woning, is het nodig om warmteverliezen langs daken, muren, kieren en spleten te beperken. Thermografie met behulp van een infraroodcamera is een goede techniek om dergelijke warmteverliezen vast te leggen.

Meer info

Uitvoeringsplan voor huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval

Met dit nieuwe uitvoeringsplan wil Vlaanderen de totale hoeveelheid restafval van gezinnen, bedrijven en organisaties in de periode 2016-2022 sterk verminderen. Dat doet het door verschillende doelstellingen op te leggen per cluster van gemeenten. Voor afvalpreventie, hergebruik, zwerfvuil, sluikstorten en bedrijfsafval legt het uitvoeringsplan nieuwe Vlaamse doelen op.

 

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten