Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Nieuwe maatregelen vanaf 23 oktober (23.10.2020)

Coronavirus

Het Overlegcomité heeft een reeks coronaregels op het vlak van sport, culturele evenementen en (hoger) onderwijs in lijn gebracht met alarmniveau 4.

De strengere regels zijn nodig om ziekenhuizen te ontlasten, te voorkomen dat alle scholen moeten sluiten, de gehele economie stilvalt en al te veel mensen zouden vereenzamen door een algemene lockdown.

Meer info

De Grote Griezeltelling

Foto griezeltelling

Wij rekenen op jullie hulp om van 24 oktober t.e.m. 11 november alle Griezels in onze stad in kaart te brengen. Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Meer info

Besluit van de gouverneur over het dragen en bij zich hebben van een mondneusmasker (06.10.2020)

mondmasker

De gouverneur van Vlaams-Brabant voert een verplichting in om een mondneusmasker te dragen op een aantal evenementen en publieke plaatsen.
Deze verplichting geldt ook op de begraafplaatsen van 24 oktober tot en met 8 november. 
Het blijft ook verplicht om steeds een mondneusmasker bij zich te hebben.

Meer info

Neem je tijd in eigen handen

Heb jij een jaarabonnement bij De Lijn? Wist je dat je jaarabonnement voortaan een pauzeknop heeft? Dus als je morgen eens niet op bus of tram springt, kan je je abonnement pauzeren.
Registreer je vóór 19 november 2020. Handig toch?
 

Meer info

Natuurpunt zoekt partner voor renovatie en uitbating Bierhoeve

Bierhoeve

In het natuurgebied Averbode Bos en Heide ligt nog een stuk erfgoed, de Bierhoeve. Om een duurzame toekomst voor de gebouwen en de site te verzekeren, is Natuurpunt op zoek naar een partner voor de renovatie en latere uitbating. 

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten