Vakantiewerking

Logo grabbelpas

Tijdens elke schoolvakantie organiseert de vakantiewerking van Scherpenheuvel-Zichem allerlei leuke activiteiten voor kleuters, kinderen en jongeren van 4 t.e.m 12 jaar.

Om een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan de jongeren aan te bieden doen we dit dikwijls in samenwerking met de jeugddienst, de sportdienst en de buitenschoolse kinderopvang van de stad.

kindjes op een rij

De activiteiten die we organiseren kunnen in 2 delen opgesplitst worden:

  • Voor de kleinsten tussen 4 en 6 jaar organiseren we Knuffelpas.
  • Voor de kinderen tussen 6 en 12 jaar is er Grabbelpas.

Voor je aan de activiteiten die de vakantiewerking organiseert kan deelnemen, moet je in het bezit zijn van een Knuffel – of Grabbelpas. Deze pasjes kan je tegen de prijs van 5 euro verkrijgen op de vakantiewerking of de jeugddienst van Scherpenheuvel-Zichem. Het pasje is telkens geldig vanaf de krokusvakantie tot de kerstvakantie. Elk jaar moet je maar 1 pasje kopen. Moest nadien het pasje gestolen of verloren zijn, kan je gratis een nieuw pasje aanvragen op de vakantiewerking!

Tijdens elke activiteit worden de kinderen begeleid door een team van enthousiaste monitoren. Elke monitor heeft op voorhand onze basiscursus gevolgd, heeft een brevet van animator of is geslaagd voor zijn opleiding in een pedagogische richting.
Uw kinderen zijn dus in goede handen!

knutselende kindjes

De vakantiewerking stelt haar activiteiten ook open voor kinderen met een beperking. Een inclusiemonitor zal de jongere met de beperking dan begeleiden. Gelieve wel rekening te houden met de haalbaarheid van de deelname!

Ouders die hun kind met een beperking wensen in te schrijven, nemen best op voorhand contact op met de verantwoordelijke van de vakantiewerking (Robin Struys, 013 35 24 71).

Meer informatie rond de vakantiewerking kan je hieronder terugvinden:

Contact

Robin Struys
Vakantiewerking
Tel. stadhuis 013 35 24 71
Tel. den egger 013 38 03 62
 of

 
 
 
Openingsuren stadhuis
ma 14 u. - 16 u. do 09 u. - 12 u.
18 u. - 20 u. 14 u. - 16 u.
di 09 u. - 12 u. vr 09 u. - 12 u.
wo 09 u. - 12 u. 14 u. - 16 u.
14 u. - 16 u.

Sluitingsdagen 2015
UiTagenda
Gerelateerd