Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Vragen over wonen?

Inwoners van Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot en Diest kunnen nog steeds terecht bij het woonloket van Wonen aan de Demer. 

Meer info

De Maagdentoren: extra openingsuren in 2016

De maagdentoren nu

De Maagdentoren heeft extra openingsuren in 2016.

Meer info

Gezocht: vrijwillige burenbemiddelaar

In 2011 startte Scherpenheuvel-Zichem met het project ‘Burenbemiddeling’. Heb jij zin om het team ‘vrijwilligers-burenbemiddeling’ te versterken?
Als burenbemiddelaar begeleid je buren naar een oplossing voor kleine conflicten of opgehoopte spanningen en problemen die de sfeer of de leefbaarheid in een wijk negatief kunnen beïnvloeden. (bijvoorbeeld: geluidsoverlast, geurhinder, beledigingen, overhangende takken).

Meer info

Sportkampen Zomervakantie 2016

Wil je de vakantie sportief doorbrengen? Dan zijn de sportkampen iets voor jou. De sportkampen zijn dan de ideale manier voor kinderen om zich uit te leven. 

Meer info

Inschrijvingen sportcursusussen voor kinderen

In september zijn de sportcursussen voor kleuters en kinderen gestart. Er zijn voor elke reeks nog enkele plaatsen beschikbaar en dus kan je hiervoor van maandag 18 januari 18 u. tot 12 februari 16 u. inschrijven. De cursussen lopen tot en met de week van 20 juni 2016 uitgezonderd vakantieperiodes en feestdagen.

Op maandagavond bieden we zwemlessen aan en op woensdagnamiddag lessen kleuterturnen voor kleuters vanaf de 1ste tot en met de 3de kleuterklas.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten