Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Al meer dan 6000 energieleningen goedgekeurd sinds begin 2015!

Met de Vlaamse energielening kan je werken financieren waardoor je energie zal besparen in je woning. Bijvoorbeeld om je dak te isoleren, nieuwe ramen met hoogrendementsbeglazing te laten plaatsen of een condenserende verwarmingsketel te laten installeren.

Meer info

Verplaatsing rijweg in Ernest Claesstraat (N212) maakt in- en uitrit ontmoetingscentrum De Hemmekes veiliger

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 30 mei met de verplaatsing van een deel van de rijweg in de Ernest Claesstraat (N212). Ter hoogte van ontmoetingscentrum De Hemmekes voert Wegen en Verkeer een asverschuiving uit om de zichtbaarheid van het verkeer en de voetgangers van en naar de parking van het centrum te verbeteren. Tijdens de werken, die ongeveer zes weken in beslag nemen, kan het verkeer afwisselend, met behulp van tijdelijke verkeerslichten, blijven gebruik maken van de rijweg.

Meer info

Caritas International kan jouw hulp goed gebruiken!

De bewoners van het opvangcentrum leren fietsen. Om de veiligheid te verhogen, is het centrum op zoek naar fietshelmen voor zowel kinderen als volwassenen.

Er is ook nog een grote nood aan borden en soepkommen.

Meer info

Jobstudenten

Ben je nog op zoek naar een vakantiejob? Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste jobstudenten om in de grote vakantie onze diensten te versterken.

Meer info

Te koop

In het kader van haar meerjarenplan verkoopt de stad een aantal bouwgronden en een woonhuis. De openbare verkoop is gepland op 27 mei 2016 om 14 uur.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten