Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Onderzoek naar verkeersveiligheid

Het Instituut voor Mobiliteit van de Universiteit Hasselt wil uw deelname vragen aan een onderzoek naar verkeersveiligheid. Met dit Europees onderzoeksproject wil men meer inzicht krijgen in het aantal ongevallen waarbij voetgangers, fietsers of bromfietsers betrokken zijn, en op die manier de verkeersveiligheid verbeteren.

Meer info

Infosessie gevelrenovatie (muurisolatie en vervangen van ramen)

Op woensdag 5 oktober 2016 organiseert Wonen aan de Demer organiseert in samenwerking met Dialoog en met de steun van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen en Infrax, een infosessie over gevelrenovatie (muurisolatie en vervangen van ramen) in het stadhuis van Scherpenheuvel-Zichem.

 

Meer info

Zuiddag

Dit jaar neemt de gemeente opnieuw deel aan de Zuiddag. Zuiddag is vooral gekend van de jaarlijkse campagne ‘Work for Change’ waarbij scholieren van het vierde middelbaar of hoger een dag niet naar school gaan, maar in de kleren van beroepskrachten kruipen.

Meer info

Vacatures

Wij zoeken collega's om onze diensten te versterken.

Meer info

Windpokken in het opvangcentrum

Er werd een uitbraak van windpokken onder de bewoners vastgesteld. Windpokken is natuurlijk een relatief onschuldige kinderziekte die iedereen wel doormaakt. Er worden tijdelijk enkele maatregelen getroffen om het risico op verspreiding te minimaliseren.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten