Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Brei samen met ons mee aan een kleurrijkere winter

Samen breien, samen elkaar beter leren kennen en daarna samen de stad versieren met onze kleurrijke breiwerkjes?! Dat willen we bereiken met het nieuwe project Tillhopa (Zweeds voor samen!)! 

Meer info

Rattenvergif tijdelijk niet verkrijgbaar

De voorraad rattenvergif is tijdelijk uitgeput. Wij informeren u zeker wanneer dit terug beschikbaar is.

Meer info

Senior adviseur De Merode

De verkoop van bossen en landerijen van prins de Merode in 2004 betekende de start van het integrale plattelandsproject ‘de Merode, prinsheerlijk platteland’. Wel 20 organisaties werken samen om het gebied tussen Nete en Demer, gekenmerkt door abdijen en kastelen, nog beter te maken. De provincie Antwerpen neemt de regierol voor dit project op zich. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan we over tot de aanwerving van een senior adviseur.

Meer info

Lessenreeks Rots & Water

Rots & Water is een sociale vaardigheidstraining waarin we al spelend en bewegend met een groep jongeren werken rond sociale vaardigheden. De focus ligt op het aanleren van een respectvolle houding voor jezelf en anderen. Respect in de dagelijkse omgang met elkaar, maar ook tijdens moeilijke momenten, stresssituaties of conflicten.

Meer info

Start Kriebelsportacademie

Vanaf 21 september starten we terug met de Kriebelsportacademie op woensdagnamiddag voor kleuters van de 1ste tot en met de 3de kleuterklas.

Meer info
Alle nieuwsberichten

uit-logo  in Scherpenheuvel-Zichem

Alle activiteiten